dimecres, 4 de març del 2009

Cap de setmana a París

A París hi tindran el Louvre, la Torre Eiffel i Notre Dame, però el què són albergs, no. Aquest cap de setmana he estat a la capital francesa amb 11 companys més i ens hem allotjat a un alberg juvenil del barri de "no vulguis saber on", a prop de la plaça de la República. El preu de 20 euros la nit era una ganga si tenim en compte que la vida a París és cara. Llàstima que amb dos dies no t'acabis aquesta ciutat plena de racons meravellosos. Explicaria totes les anècdotes que poden passar en un sol cap de setmana allà dalt, però es faria llarg. Només vull cagar-me en el clima i en en Sarkozy, que ens va fer aterrar a gairebé cent quilòmetres de l'aeroport de Beauvais, i això va destarotar els nostres plans, treballats al mil·límetre.
Era el segon cop a la meva vida que anava a París, i no dubto que si algun dia tinc l'oportunitat de tornar-hi ho faré. Però ara m'he de concentrar en Estocolm, on espero poder anar d'aquí no gaire amb un Ryanair d'aquests que no fan mal a la butxaca.

4 comentaris:

  1. La veritat és que teniem el llistó molt alt. Als que vam estar per Alemanya, Holanda i Belgica eren molt millors. En fi... encara espero resposta per demà... pensa que ve tothom!

    ResponElimina
  2. puta mare

    per fí t'has posat el bloc imminent!

    I.Grau

    ResponElimina
  3. Home rafel, si vau aterrar a 100 kilòmetres de allà on volieu anar... lu q és al milímetre... Bueno, en el mapa sí jejeje xdxd

    Teo Vallès

    ResponElimina