dijous, 19 de febrer del 2009

Prohibim-ho tot!

Ahir havent dinat, fent "zapping", vaig veure a l'informatiu Telecinco una notícia que em va fer caure les pilotes pantalons avall. Es veu que a l'estació de Chesire del Regne Unit ara han prohibit a les parelles fer-se petons per despedir-se en segons quines zones. La raó? l'aglomerament de persones que es produeix en hores puntes. Per això han habilitat zones perquè els pecadors vagin a besar-se i a tocar-se. Suposo que per això és tant conegut, l'humor anglès.
Ara les parelles ja no es poden fer petons allà on vulguin, i aviat, ni ells ni ningú no podrem respirar aire sense que ens vingui un polícia a posar-nos una multa. Ja ho veig:
- Documentació, siusplau.
- Perdoni?
- Sí, estava respirant aire en aquesta zona on està prohibit.

3 comentaris:

  1. Home si t'estàs despedint i el tren arriba tard com a Catalunya... al final acaba sent un festival...

    ResponElimina
  2. Bé, s'ha de ser pràctic, però potser no tant...
    De totes maneres es nota la diferència entre els anglosaxons i els llatins: a Barcelona per anar despullat no et diuen res, i al Regne Unit, per fer-te un petó et multen...És una paradoxa dels cicles: els que lideraven i van començar el "progressisme" apliquen normes conservadores, i naturalment quan nosaltres anem la resta de països ja fa estona que tornen...
    En fi...

    ResponElimina
  3. M'agrada Rafelitus! Jo no la vaig veure aquesta notícia, però t'asseguro que si hagués tingut pilotes també m'haguéssin caigut pantalons avall!

    ResponElimina